Winterkeuken

recepten
winterkeukenSnij de worstjes in plakjes en bak ze in wat olie. Haal ze uit de pan en bak in hetzelfde vet de kippenlevertjes, zo nodig met nog wat extra olie. Als ze gaan kleuren haal je ze eruit en leg je ze even apart. Het varkensvlees heb je in blokjes gesneden, de uien gesnipperd en de wortelen in schijfjes gesneden. Dat mag nu allemaal in dezelfde olie, samen met de geraspte gember. Bak het op hoog vuur rondom bruin. Doe de kippenlevertjes terug in de pan, giet er het blik tomaten bij, het bouillonblokje en het glas witte wijn. Breng het aan de kook, leg het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat de tochitură in een kleine drie kwartier gaar stoven. Tegen het einde van de kooktijd, als het vlees zacht begint te worden, neem je een ἀ jne rasp en rasp je de tenen knoጀ ook erboven. Kruid de tochitură met zout en peper en laat het verder pruttelen tot het vlees zacht is.

recepten

maispap

  • Om het gehele artikel te lezen kunt u zich abonneren of een proefnummer bestellen.

U wilt abonnee worden of een proefnummer ontvangen van het “Roemenië Magazine”.
Vul het formulier in met uw gegevens of neem contact met ons op via de telefoon.

Abonneren

 

Verificatie