post-craiova
Al pendelend tussen Roemenië en Nederland heb ik de laatste maanden regelmatig tijd besteed aan een tamelijk grootschalig project waarmee we Roemeense zorginstellingen helpen. Met vrachtwagenladingen tegelijk.

KEUKENINVENTARIS
Onze partner in dit project is de Nederlandse woon-zorgcombinatie DSV Verzorgd Leven. DSV ondersteunt ouderen in en om Katwijk en Lisse op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Door nieuwbouw sluit een aantal locaties de deuren en DSV stelt een deel van de inventaris beschikbaar voor het goede doel. Het gaat om meubilair en met name om professionele keukeninventaris: van ovens en ijskasten tot complete kookstraten en serveer- en distributiewagens.

DSV
Een van de leukste kanten van mijn job is dat ik met heel veel interessante mensen in aanraking kom. Gerard Herbrink, de bestuurder van DSV is zo iemand: een charismatische professional met fijn afgestelde voelsprieten over wat er leeft in onze maatschappij. Zo werft DSV onder leiding van Gerard als een van de eerste zorginstellingen in Nederland uitstekend gekwalificeerde vluchtelingen uit onder andere Syrië.

  • Om het gehele artikel te lezen kunt u zich abonneren door het formulier in te vullen.
  • Auteur Han in ’t Veld